پنیر خامه ای
پنیر خامه ای لیوار بافتی نرم و یکدست دارد، مناسب برای وعده های غذایی صبحانه و عصرانه و تهیه انواع دسرمی باشد.
در سال ۱۸۷۲ و توسط شخصی به نام ویلیام لورنس در چستر نیویورک و در زمان تولید محصول پنیر فرانسوی به نام نوفشاتل (Neufchâtel) و به صورت اتفاقی تولید و بعد از آن به بهره برداری انبوه رسید.
این محصول به صورت معمول از خامه تهیه می شود اما می توان آن را از ترکیب خامه و شیر نیز تهیه کرد.
این پنیر معمولا پرچرب است و حاوی مقادیری کربوهیدرات و پروتئین نیز می باشد.
