طرز تهیه دسر ژله تمشک خامه ای

دسر ژله تمشک و خامه

دسر ژله تمشک خامه ای با پنیر خامه ای لیوار دسر ژله تمشک با پنیر خامه ای یک دسر ویژه و خوش طعم مخصوص دورهمی های گرم و صمیمی بعد از یک ناهار خوشمزه می باشد. تهیه این دسر بسیار آسان بوده و شما می توانید در کمترین زمان خوش رنگ و لعاب ترین سفره […]

طرز تهیه آبگوشت رستورانی

طرز تهیه آبگوشت رستورانی

آبگوشت رستورانی در کنار دوغ ساده لیوار آبگوشت رستورانی یا همان دیزی معروف یکی از غذاهای سنتی، اصیل و البته پرطرفدار ایرانی می باشد. این غذای مقوی طعمی فوق العاده و لذیذ دارد و بطور سنتی در ظروف سفالی، قابلمه چدنی و مسی قابل تهیه می باشد. از گذشته تاکنون سرو این غذا با نوشیدنی […]

طرز تهیه دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه برگ مو

دلمه برگ مو در کنار دوغ کاکوتی لیوار دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در اکثر کشور های آسیایی می باشد و البته تهیه آن در کشور ایران نیز بسیار رایج است. دلمه برگ مو عمدتا از ترکیب برنج، گوشت و برگ مو تهیه می گردد و میتوان آن را با سه […]

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

ته چین بادمجان در کنار دوغ ترش لیوار ته چین بادمجان یکی از لذیذ ترین غذاها ایرانی خصوصا برای طرفداران بادمجان سرخ کرده با عطر وسوسه انگیز، می باشد. استفاده از بادمجان های تازه و با کیفیت نقش موثری در تهیه یک ته چین خوش طعم دارد. اگر به دنبال تهیه یک وعده ی غذایی […]

طرز تهیه کوفته کباب استامبولی

طرز تهیه کوفته کباب استامبولی

کوفته کباب استامبولی در کنار دوغ سنتی لیوار کوفته کباب استامبولی یکی از غذاهای بی نظیر و پر طرفدار ترکیه ای می باشد که در زیر گروه غذا های آسان و البته خوش طعم و مقوی قرار می گیرد. این غذا به دو صورت کبابی و سرخ کردنی قابل تهیه می باشد و در اکثر […]

طرز تهیه کله جوش اصفهانی

طرز تهیه کله جوش اصفهانی

کله جوش اصفهانی در کنار دوغ ساده لیوار کله جوش اصفهانی یکی از آش های پرطرفدار و اصیل ایرانی می باشد که ریشه آن به شهر به اصفهان باز میگردد. از جمله مواد اولیه در تهیه این آش دوغ، کشک می باشد و به همین دلیل این وعده ی غذایی سرشار از کلسیم بوده و […]

طرز تهیه خورشت خلال

طرز تهیه خورشت خلال

خورشت خلال در کنار دوغ ترش لیوار خورشت خلال یک غذای فوق العاده خوش عطر و طعم کرمانشاهی است و البته تهیه آن تنها محدود به این شهر نمی باشد. در شهرستان کرمانشاه رایج است که این خورشت را با روغن اصیل کرمانشاهی تهیه کرده و همراه با دوغ که یک نوشیدنی همیشگی در کنار […]

طرز تهیه آبگوشت دوغ دار

طرز تهیه آبگوشت دوغ دار

آبگوشت دوغ دار با دوغ ساده لیوار آبگوشت دوغ دار یا به زبان اراکی آبگوشت دوگوله دودار یک نوع غذای اصیل و محلی ایرانی می باشد که طبخ آن بیشتر در استان مرکزی و همچنین استان لرستان مرسوم است. این آبگوشت در استان لرستان با نام آبگوشت لری شناخته می شود و با توجه به […]

طرز تهیه سالاد یونانی

طرز تهیه سالاد یونانی

سالاد یونانی با پنیر ساده لیوار سالاد یونانی یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار در بین تمام مردم سراسر جهان می باشد و همانطور که از نامش پیداست، نوعی سالاد یونانی می باشد. این سالاد خوش رنگ و لعاب می تواند یک نوع غذای رژیمی برای افرادی که هم به دنبال کاهش وزن و هم […]

طرز تهیه کباب ته تالی

طرز تهیه کباب ته تالی

کباب تتالی یا ته تالی با دوغ کاکوتی لیوار کباب تتالی یا ته تالی یک غذای فوق العاده لذیذ ایرانی است که ریشه آن به شهر اراک باز می گردد. گوشت و سیب زمینی دو مواد اولیه اصلی در تهیه این غذای خوشمزه می باشد. از قدیم مرسوم بوده که همراه با این غذای دلچسب […]