پنیر سفید
پنیر سفید لیوار، یکی از محصولاتی هست که می تونه همیشه انتخاب بشه، برای صبحانه و میان وعده های مختلف مانند انواع سالاد، طعم و مزه فوق العاده ای داره. این نوع پنیر که احتمالا خواستگاه آن یونان باستان شناسایی شده است در نزد ایرانیان جایگاه ویژه ای در برنامه غذایی دارد. این پنیر چربی و نمک کم و مناسبی دارد، همچنین املاحی مانند کلسیم، سدیم، فولیک اسید و ویتامین های متنوعی مانند B-6، B-12، A دارد.
این محصول به روش اولترافیلتراسیون (UF) تولید می شود، در این روش تولید شیر تحت فشار و حرارت به صافی هایی برخورد و از آنها عبور می کند، آب و املاح و چربی شیر (لاکتوز) که از ذرات کوچکتر تشکیل شده اند از این صافی عبور کرده ولی چربی و پروتئین که عموما از ملکول های بزرگتری تشکیل شده اند نمی توانند از این صافی ها عبور کنند آب، چربی، لاکتوز و املاح و پروتئین باقی مانده در زمان تولید باعث افزایش ارزش غذایی پنیر تولید شده می شود.
این روش تولید مزیت هایی دارد که به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد.
۱ – کیفیت بهداشتی بسیار بالایی به دلیل تکنولوژی تولید دارد.
۲ – مکان تولید پنیر با ویژگیهای یکنواخت و مطلوب
۳ – جلوگیری از بین رفتن مقادیری از مواد غذایی با ارزش شیر