آب دوغ خیار

آبدوغ خیار

مواد لازم برای آب دوغ خیار:
• دوغ ترش لیوار۱ لیتر
• شیر ۱ پیمانه
• خامه نصف پیمانه
• تربچه خرد شده ۴ الی ۵ عدد
• گردوی خرد شده نگینی ۱۰ الی ۱۲ عدد کامل
• سبزی خشک معطر ( نعناع ، جعفری، ترخون، مرزه، ریحون) ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
• خیار خرد شده نگینی ۴ الی ۵ عدد
• پیازچه خرد شده نگینی ۲ عدد
• نمک و فلفل به میزان دلخواه
• کشمش پلویی ۱ پیمانه
• ماست ۴ پیمانه
• سبزی تازه خرد شده شامل پونه, ریحون و نعناع تازه و یا هر سبزی معطر دیگری
طرز تهیه:
► مرحله اول: ماست را در یک کاسه بریزید و آن را خوب هم بزنید تا بافت یکدستی به خود بگیرد. سپس خیار خرد شده را به آن بیفزایید و هم بزنید.
► مرحله دوم: شیر، خامه، دوغ، کشمش، گردوی خرد شده، تربچه خرد شده، سیزی خشک معطر، نمک و فلفل سیاه را در کاسه بریزید و با ماست و خیار، خوب هم بزنید.
► مرحله سوم: آب دوغ خیار را یک ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا جا بیفتد و ترش‌تر شود.
► مرحله چهارم: پیازچه خرد شده، نان خشک و چند تکه یخ در کاسه بریزید. آب دوغ خیار را پس از ۱۰ دقیقه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *