طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

خورشت ماست اصفهان

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی در کنار دوغ کاکوتی لیوار


خورش ماست یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها سنتی ایرانی است که ریشه آن به شهر اصفهان بازمیگردد. این غذا یک نوع هندی هم نیز دارد که در تهیه آن از فلفل استفاده می شود و گلاب و شکر در آن جایگاهی ندارد. شما می توانید این دسر یا پیش غذای خوشمزه و خوش عطر و بو را در کنار دوغ کاکوتی لیوار بر سر سفره های میهمانی سرو و نوش جان کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش ماست اصفهانی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ۴ نفر


 

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

پیاز

۱ عدد

شکر

۱/۲ پیمانه

گلاب

۱ قاشق سوپ خوری

مغز گردو

۱ قاشق غذاخوری

خلال بادام

۱ قاشق غذاخوری

ماست پرچرب شیرین

۳ پیمانه

گوشت گردن گوسفندی

۲۵۰ گرم

زعفران دم کرده

به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

به میزان لازم

خلال پسته و زرشک

به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی


    • برای تهیه خورشت ماست اصفهانی خوشمزه، ابتدا گوشت گردن پاک شده و شسته شده را درون یک قابلمه مناسب ریخته و به اندازه ی روی سطح مرغ، قابلمه را با آب پر می کنیم.
    • بعد از این محله پیاز های پوست گرفته و شسته شده را به چند قطعه بزرگ تقسیم کرده و به مرغ ها اضافه کنید.
    • حال زردچوبه را به مرغ ها اضافه کرده و سپس قابلمه را به مدت ۳ ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ ها مغز پخت شوند.
    • پس از پخت کامل مرغ ها، آنها را از قابلمه خارج کرده و گوشت مرغ را درون قابلمه ای دیگر ریش ریش کنید.
    • گوشت های ریش ریش شده را با گوشت کوب تا حدی که گوشت، سفید و کش دار شود بکوبید، سپس ماست را درون یک قابلمه مناسب ریخته، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری شکر به آن اضافه کنید.
    • ماست را به طور مداوم بر روی حرارت هم بزنید تا بجوش آید. پس از به جوش آمدن ماست، گوشت را به آن اضافه کرده و مجددا بطور مداوم هم بزنید تا گوشت و ماست حسابی با یکدیگر ترکیب شوند.
    • در آخر هنگامی که خورش ماست غلیظ شد آن را از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظرتان بریزید. در نهایت با استفاده از خلال پسته و زرشک روی خورش را تزئین کرده و سپس به صورت سرد سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.