چیز کیک مارس با پنیر خامه ای لیوار
چیز کیک مارس یک پیش غذا، دسر و یکی از پر طرفدار ترین گزینه ها در منوی کافی شاپ ها می باشد. قبل تر هم ترکیب پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته مورد توجه بسیاری از طرفداران خوش سلیقه واقع شده بود، اما چیز کیک مارس بار دیگر هیجان تازه ای به لیست کیک های وسوسه انگیز و خوشمزه اضافه کرد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه چیز کیک مارس یخچالی با پنیر خامه ای لیوار آشنا کنیم.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
پنیر خامه ای لیوار |
۵۰۰ گرم |
بیسکوییت کاکائویی |
۲۵۰ گرم |
کره آب شده |
۱۲۵ گرم |
شکر قهوه ای |
۲ قاشق سوپ خوری |
خامه فرم گرفته |
۳۰۰ گرم |
شکلات شیری خرد شده |
۵۰ گرم |
شکلات مارس |
۴ عدد ۵۰ گرمی |
پودر ژلاتین |
۳ قاشق سوپ خوری |
آب |
۱/۴ پیمانه |
پودر شکر |
۱/۴ پیمانه |
کره اضافه |
۲۰ گرم |
طرز تهیه چیز کیک مارس
- ابتدا بیسکوییت ها را کاملا خرد کرده و با کره آب شده مخلوط کنید. سپس مواد تهیه شده را کف قالب مورد نظر ریخته و آن را با قاشق فشرده کنید.
- قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد تهیه شده کمی سفت شود.
- در این مرحله شکر را در کره، همراه با ۲ قاشق غذاخوری خامه، بر روی حرارت ملایم حل کنید.
- شکلات را هم به همراه ۲ قاشق غذا خوری از خامه روی حرارت کم قرار دهید تا شکلات کاملا آب شده و مخلوط یکدستی ایجاد شود.
- سپس شکلات شیری را با ۲ قاشق غذاخوری خامه، بر روی حرارت ملایم، کاملا ترکیب کنید.
- پودر ژلاتین را در آب جوش حل کرده و سپس بگذارید تا کمی خنک شود.
- حال پنیر خامهای، پودر شکر و مایه ژلاتین را با همزن بزنید تا کاملا یکدست و مخلوط شوند.
- شکلات مارس را خرد کرده و همراه با خامه فرم گرفته، به پنیر خامه ای اضافه کنید.
- نصف مواد پنیری را روی بیسکوییتها ریخته، سپس روی آن را با نصف مخلوط شکر قهوهای و خامه بپوشانید و در نهایت نیمی از سس شکلات را به عنوان لایه آخر اضافه کنید. این کار را مجددا تکرار کنید.
- در نهایت قالب را با فویل بپوشانید و برای ۳- ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
- چیز کیک مارس آماده است، نوش جان