طرز تهیه چیز کیک مارس

طرز تهیه چیز کیک مارس

چیز کیک مارس با پنیر خامه ای لیوار

چیز کیک مارس یک پیش غذا، دسر و یکی از پر طرفدار ترین گزینه ها در منوی کافی شاپ ها می باشد. قبل تر هم ترکیب پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته مورد توجه بسیاری از طرفداران خوش سلیقه واقع شده بود، اما چیز کیک مارس بار دیگر هیجان تازه ای به لیست کیک های وسوسه انگیز و خوشمزه اضافه کرد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه چیز کیک مارس یخچالی با پنیر خامه ای لیوار آشنا کنیم.

 

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

پنیر خامه ای لیوار

۵۰۰ گرم

بیسکوییت کاکائویی

۲۵۰ گرم

کره آب شده 

۱۲۵ گرم

شکر قهوه ای 

۲ قاشق سوپ خوری

خامه فرم گرفته 

۳۰۰ گرم

شکلات شیری خرد شده

۵۰ گرم

شکلات مارس

۴ عدد ۵۰ گرمی

پودر ژلاتین

۳ قاشق سوپ خوری

آب

۱/۴ پیمانه

پودر شکر

۱/۴ پیمانه

کره اضافه

۲۰ گرم

 

 

طرز تهیه چیز کیک مارس


  • ابتدا بیسکوییت ها را کاملا خرد کرده و با کره آب شده مخلوط کنید. سپس مواد تهیه شده را کف قالب مورد نظر ریخته و آن را با قاشق فشرده کنید.
  • قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد تهیه شده کمی سفت شود.
  • در این مرحله شکر را در کره، همراه با ۲ قاشق غذاخوری خامه، بر روی حرارت ملایم حل کنید.
  • شکلات‌ را هم به همراه ۲ قاشق غذا خوری از خامه روی حرارت کم قرار دهید تا شکلات کاملا آب شده و مخلوط یک‌دستی ایجاد شود.
  • سپس شکلات شیری را با ۲ قاشق غذاخوری خامه، بر روی حرارت ملایم، کاملا ترکیب کنید.
  • پودر ژلاتین را در آب جوش حل کرده و سپس بگذارید تا کمی خنک شود.
  • حال پنیر خامه‌ای، پودر شکر و مایه ژلاتین را با همزن  بزنید تا کاملا یکدست و مخلوط شوند.
  • شکلات مارس را خرد کرده و همراه با خامه فرم گرفته، به پنیر خامه ای اضافه کنید.
  • نصف مواد پنیری را روی بیسکوییت‌ها ریخته، سپس روی آن را با نصف مخلوط شکر قهوه‌ای و خامه بپوشانید و در نهایت نیمی از سس شکلات را به عنوان لایه آخر اضافه کنید. این کار را مجددا تکرار کنید.
  • در نهایت قالب را با فویل بپوشانید و برای ۳- ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • چیز کیک مارس آماده است، نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *