طرز تهیه کباب ته تالی

طرز تهیه کباب ته تالی

کباب تتالی یا ته تالی با دوغ کاکوتی لیوار

کباب تتالی یا ته تالی یک غذای فوق العاده لذیذ ایرانی است که ریشه آن به شهر اراک باز می گردد. گوشت و سیب زمینی دو مواد اولیه اصلی در تهیه این غذای خوشمزه می باشد. از قدیم مرسوم بوده که همراه با این غذای دلچسب نوشیدنی دوغ نیز سرو شود. با لیوار همراه باشید تا طرز تهیه کباب ته تالی را به شما عزیزان آموزش دهیم. توصیه می کنیم تا در کنار بشقاب ته تالی یک لیوان دوغ کاکوتی لیوار نیز قرار دهید تا وعده ای لذت بخش را برای خود و عزیزانتان فراهم کنید.

 

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

گوشت چرخ کرده

۴۰۰ گرم

سیب زمینی

۲ عدد نسبتا بزرگ

گوجه فرنگی

۳ عدد

رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری

پیاز

۲ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب ته تالی


  • ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کرده، آب آن را کاملا بگیرید و آن را داخل یک کیسه بریزید، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه ادویجات نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید.
  • مخلوط را برای چند دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
  • در این مرحله پیاز دوم را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه روغن داخل یک ماهیتابه تفت دهید تا پیاز ها طلایی رنگ شوند.
  • پیاز ها را با ادویجات نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا طعم اولیه رب گوجه فرنگی گرفته شود.
  • مخلوط گوشت چرخ کرده را به چند قسمت کوچک تقسیم کرده و با دست به صورت دایره ای به آن شکل دهید، سپس آن ها را درون ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند. سیب زمینی و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای خرد کرده و بر روی تکه های گوشت بچینید.
  • در آخر حدود ۲ پیمانه آب جوش را به ماهیتابه اضافه کرده و درب تابه را بگذارید تا غذا آماده شود.
  • کباب ته تالی آماده است. می توانید آن را همراه با نان، برنج و یک لیوان دوغ کاکوتی لیوار سرو کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.