طرز تهیه قیمه کورگ

طرز تهیه قیمه کورک

طرز تهیه قیمه کورگ در کنار دوغ سنتی لیوار


یکی از غذاهای پرطرفدار و بومی استان کردستان قیمه کورگ می باشد. این خورشت خوش طعم و رایحه طرز تهیه بسیار آسانی دارد و شما می توانید این خورشت را در کنار پلو بر سر میز مجالس میهمانی خود سرو کنید. نام این غذا قیمه کورگ می‌باشد که مخصوص شهرستان سنندج است، جالب است بدانید که به زبان کوردی، به سبزی تره، “کورگ” گفته می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه قیمه کورگ خوشمزه را در کنار یک لیوان دوغ تازه و سنتی لیوار، به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ۳ نفر


 

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

دوغ سنتی لیوار

۱ لیوان

تره

۱ کیلوگرم

گوشت چرخ کرده

۲۰۰ گرم

پیاز

۲ عدد

آبلیمو

۱/۴ پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه

به میزان لازم

کره

به میزان لازم

 

طرز تهیه قیمه کورگ


    • برای تهیه قیمه کورگ محلی، ابتدا تره ها را بخوبی شستشو دهید و سپس درون آبکش بریزید تا آب تره ها کاملا گرفته شود.
    • حال تره ها را به اندازه های نیم سانتی خرد کرده و سپس پیاز شسته شده را به صورت خلالی در کنار تره ها خرد کنید.
    • در این مرحله ماهیتابه ای مناسب برداشته و روی حرارت بگذارید، سپس مقداری کره را داخل تابه ریخته و بگذارید تا ذوب شود. پیاز ها را داخل کره تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شوند، سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید.
    • در این بخش گوشت را به همراه کمی روغن به پیاز اضافه کرده و تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند مواد را یا یکدیگر تفت هید.
    • در مرحله نهایی تره را به گوشت اضافه کرده و چند دقیقه ای با یکدیگر تفت دهید. حال حرارت را کم کرده و درب ظرف را بگذارید تا مواد کاملا پخته شده و خورشت به روغن بیفتد. در آخر آبلیمو را اضافه کرده و پس از چند دقیقه قیمه کورگ را در کنار یک لیوان دوغ خوش طعم و سنتی لیوار سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *