طرز تهیه پاکورا بوشهری

طرز تهیه پاکورا بوشهری

طرز تهیه پاکورا بوشهری در کنار دوغ ساده لیوار


پاکورا بوشهری یک غذا یا میان وعده بسیار تند و لذیذ است که حضور آن در دورهمی ها و میهمانی های خانوادگی فضا را صمیمی تر و جذاب تر می کند. این میان وعده ی پفکی، ترد و بسیار تند بطور معمول همراه با سس ماست و نعنا یا سس ترش و در کنار نوشیدنی دوغ سرو می شود. البته شما می توانید میزان تندی این غذا را بر حسب ذائقه ی خود تنظیم کنید. ۱ لیوان دوغ ساده لیوار در کنار این غذای سنتی و خوشمزه، فضا را چند برابر دلپذیر تر می سازد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاکورا بوشهری را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ۴ نفر


 

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

آرد نخود خام

۱ پیمانه

تره خرد شده

۱/۲ پیمانه

نمک

۱/۲ قاشق چایخوری

پودر چیلی

۱/۲ قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا

۱/۲ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یا جوش شیرین

۱ قاشق چایخوری

آب

۳/۴ پیمانه

روغن

به میزان لازم

 

طرز تهیه پاکورا بوشهری


    • برای تهیه پاکورای خوشمزه بوشهری ،ابتدا پودر چيلي، نمك و ادويه گرام ماسالا را با یکدیگر مخلوط کنید.
    • در مرحله بعدی آب را اضافه کرده تا مواد به غلظت ماست برسد.
    • حال تره ها را خرد كرده و به مخلوط تهیه شده اضافه كنيد و بخوبی هم بزنید تا یکدست شود.
    • مایه پاکورا را به مدت ۱۲ ساعت در دمای اتاق نگه دارید.
    • بعد از استراحت دادن به خمير به آن جوش شيرين يا بيكينگ پودر را اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.
    • ماهیتابه مناسب برداشته و مقداری روغن در آن بریزید تا مواد در آن شناور شود. پس از داغ شدن روغن، مقداري از مواد را برداشته، و به صورت يك توپ در بياوريد، و سپس آن را تخت کرده، بطوریکه به شكل يك دايره در بيايد. به این ترتیب پاکورا ها را در روغن سرخ کنید.
    • در مرحله آخر، پاكورا های سرخ شده را بر روي دستمال يا توري قرار دهيد تا روغن اضافه آن ها خارج شود. پاکورای بوشهری شما آماده است. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *