طرز تهیه کله جوش اصفهانی

طرز تهیه کله جوش اصفهانی

کله جوش اصفهانی در کنار دوغ ساده لیوار

کله جوش اصفهانی یکی از آش های پرطرفدار و اصیل ایرانی می باشد که ریشه آن به شهر به اصفهان باز میگردد. از جمله مواد اولیه در تهیه این آش دوغ، کشک می باشد و به همین دلیل این وعده ی غذایی سرشار از کلسیم بوده و مصرف آن به خانم های باردار و سایر افرادی که با کمبود کلسیم مواجه هستند، توصیه می گردد. کله جوش اصفهانی دستور پخت بسیار ساده ای دارد و در کمترین زمان قابل تهیه می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کله جوش اصفهانی همراه با دوغ ساده لیوار را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ۴ نفر


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

دوغ ساده لیوار

۱ لیوان

کشک پاستوریزه

۱/۵ لیوان

پیاز متوسط

۲ عدد

سیر

۳ حبه

نعناع خشک

۱/۲ پیمانه

گردو خرد شده

۱/۲ پیمانه

زردچوبه، نمک، آویشن

به مقدار لازم

 

طرز تهیه کله جوش اصفهانی


  • ابتدا پیاز‌ها را خرد کنید و در یک قابلمه همراه با روغن تفت دهید تا سبک شوند.
  • سیر را خرد کرده و همراه با زردچوبه، آویشن و مغز گردو خرد شده به پیاز ها اضافه کرده و تفت دهید.
  • در این مرحله درون قابلمه ای دیگر ۱ لیوان آب و ۱ لیوان دوغ ساده لیوار را حرارت دهید تا بجوش آیند، سپس کشک را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود. بعد از حل شدن کامل کشک زیر قابلمه را خاموش کنید و آن را به سایر مواد اضافه کنید.
  • نعناع را همراه با روغن تفت دهید و به محتویات قابلمه اضافه کنید، سپس میزان نمک را تنظیم کنید.
  • کله جوش اصفهانی شما آماده است. می توانید آن را همراه با نان سنگک تازه سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *