طرز تهیه پاته یا پوره ماهی دودی

طرز تهیه پاته یا پوره ماهی دودی

طرز تهیه پوره یا پاته ماهی دودی با پنیر خامه ای لیوار


پاته یا پوره ماهی دودی یک خوراکی خوش عطر و طعم دریایی است که اغلب در کنار غذا یا به عنوان پیش غذا سرو می شود. این پیش غذای خوشمزه در شهر های شمالی طرفداران بسیاری داشته و در عین حال دستور پخت آن نیز بسیار آسان می باشد. امروز می خواهیم دستور پخت این خوراکی خوشمزه را همراه با پنیر خامه ای خوش طعم لیوار به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ۴ نفر


 

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

نان تست

۶ عدد

روغن زیتون

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

کرفس کامل

۲ عدد

شاهی

۲ دسته کوچک

ماهی دودی

۴۰۰ گرم

پنیر خامه ای لیوار

۲۰۰ گرم

لیمو ترش

۳ عدد

برگ جعفری تازه

۱ دسته کوچک

فلفل

به میزان لازم

 

طرز تهیه پاته یا پوره ماهی دودی


    • برای تهیه پاته یا پوره ماهی دودی خوش طعم، ابتدا قبل از هر کاری کرفس ها را به دو قسمت ساقه و برگ خرد کنید و سپس ساقه های آن را به مقدار بسیار ریز خرد کنید و برگ هایش را برای سرو نهایی پاته کنار بگذارید.
    • حال پوست ماهی دودی را از آن جدا کنید و خود ماهی را درون غذاساز ریخته و پوره کنید.
    • پس از پوره کردن ماهی، پنیر خامه ای و پوست لیمو ترش رنده شده را به همراه آب یکی از لیموترش ها و مقداری برگ جعفری به سایر ترکیبات اضافه کنید.
    • همه مواد را دوباره به مدت ۵ دقیقه با غذاساز پوره کنید تا در نهایت به یک پاته بسیار نرم تبدیل شود. در صورت تمایل می توانید کمی هم به آن فلفل بیافزایید.
    • .در این بخش برگ های باقیمانده از سبزی جعفری و برگ های کرفس و درنهایت شاهی را با هم به داخل یک ظرف بریزید و ساقه های خرد شده کرفس را نیز به آن بیافزایید.
    • می توانید روی سبزیجاتی که دارید یک عدد آب لیمو، قدری روغن زیتون و فلفل و نمک اضافه کنید تا سالاد عطر و طعمی خوبی بگیرد.
    • نان ها را در ماهیتابه یا بوسیله تستر کمی تست کنید.
    • در آخر پوره ماهی را با نان های آماده شده، سالاد سبزیجات و برش هایی از لیمو سرو و نوش جان کنید.

1 دیدگاه برای “طرز تهیه پاته یا پوره ماهی دودی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *