طرز تهیه دسر ژله تمشک خامه ای

دسر ژله تمشک و خامه

دسر ژله تمشک خامه ای با پنیر خامه ای لیوار


دسر ژله تمشک با پنیر خامه ای یک دسر ویژه و خوش طعم مخصوص دورهمی های گرم و صمیمی بعد از یک ناهار خوشمزه می باشد. تهیه این دسر بسیار آسان بوده و شما می توانید در کمترین زمان خوش رنگ و لعاب ترین سفره را تدارک ببینید. برای تهیه یک دسر ژله تمشک و خامه خوش عطر و طعم، ما به شما پنیر خامه لیوار را پیشنهاد می دهیم. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه دسر ژله تمشک خامه ای را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ۶ – ۸ نفر


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

پودر ژله تمشک

۹۰ گرم

آب جوش

۲/۳ پیمانه

آب سرد

۱/۲ پیمانه

شکر

۲ قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای لیوار

۲۲۰ گرم

شیر

۱/۴ پیمانه

خامه قنادی زده شده

۲۲۰ گرم

تمشک

به مقدار لازم

 

طرز تهیه دسر ژله تمشک خامه ای


  • برای تهیه دسر ژله و خامه ی خوشمزه ابتدا پودر ژله را درون کاسه ای ریخته و آن را در ۲/۳ پیمانه آب جوش کاملا حل کنید، سپس آب سرد را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید. درب کاسه را بپوشانید و ظرف را برای مدت ۳۰ دقیقه در داخل یخچال قرار دهید.
  • حال شکر و پنیر خامه را درون کاسه ی جداگانه ای ریخته و با همزن بزنید.
  • در این مرحله شیر و ۱۲۰ گرم خامه قنادی زده شده را اضافه کرده کرده و کمی بیشتر هم زدن را ادامه دهید.
  • ژله را از یخچال خارج کرده و با باقی مانده ی خامه قنادی ترکیب کنید.
  • مخلوط خامه ای تهیه شده را در ظرف دسر بریزید و روی آن را با مخلوط ژله و خامه قنادی بپوشانید.
  • دسر را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید و منتظر بمانید تا دسر خودش را بگیرد.در نهایت روی دسر را با تمشک های ترش و خوشمزه تزئین کنید. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *