طرز تهیه سالاد ترکی

طرز تهیه سالاد ترکی

سالاد ترکی با پنیر سفید لیوار


سالاد ترکی یکی از ساده ترین، خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین سالاد هایی است که تا کنون با آن آشنا شده اید. این سالاد خوشمزه نوعی سالاد ترکیه ای می باشد و مشابهت های ظاهری با سالاد فصل ایرانی دارد، اگرچه ادویه های آن بیشتر و طعم آن با سالاد فصل کاملا متفاوت است. در تهیه سالاد ترکی از فلفل دلمه ای استفاده می شود، که منبع غنی ویتامین c و آنتی اکسیدان های ضد سرطان می باشند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ترکی خوشمزه را همراه با پنیر سفید لیوار، به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ۲ نفر


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کاهو سالادی

۱ عدد

خیار

۱ عدد بزرگ

گوجه

۲ عدد متوسط

فلفل دلمه ای سبزی

۱/۴ فلفل کامل

فلفل دلمه ای قرمز

۱/۴ فلفل کامل

پیاز

نصف پیاز کوچک کامل

سیر

۱ حبه

لیمو

۱ عدد

نمک

۱ قاشق چایخوری

پنیر سفید لیوار

به مقدار لازم

روغن زیتون

۲-۳ قاشق غذاخوری

برگ نعنای تازه

۸ – ۱۰ عدد

برگ جعفری خرد شده

۱/۳ لیوان

سماق

نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری

زیتون

به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد ترکی


  • ابتدا گوجه و خیار را شسته و آن ها را درون یک ظرف مناسب به اندازه ی مربع های کوچک خرد کنید.
  • کاهو ها را برای ۲۰ دقیقه در آب خیس کنید و سپس آن ها را شستشو دهید. کاهو های شسته شده را متناسب با سلیقه خود در اندازه ای مناسب خرد کنید.
  • در این مرحله فلفل دلمه ای های شسته شده را برش دهید و ۱/۴ آن را به شکل مربع های کوچک خرد کنید.
  • سیر و پیاز شسته شده را پوست گرفته و ابتدا پیاز را به شکل خلال های باریک خرد کرده و سپس حبه سیر را له کنید و به ظرف اضافه کنید.
  • پنیر سفید را به شکل مربع های کوچک برش زده و به مواد اضافه کنید.
  • آب لیموی تازه تهیه شده را بر روی همه ی مواد بچکانید.
  • در این بخش چاشنی های نمک، فلفل، روغن زیتون، سماق، نعناع و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.
  • در آخر تمامی مواد را حسابی با یکدیگر مخلوط کرده تا کاملا به خرد یکدیگر بروند. سالاد ترکی شما حاضر است. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *