کوکو مرغ در کنار دوغ ترش لیوار
کوکوی مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی می باشد که در دسته ی غذاهای فوری طبقه بندی می شود. کوکو سیب زمینی یکی از انواع پرطرفدار در بین کوکو های ایرانی می باشد و ترکیب گوشت مرغ با کوکو سیب زمینی تحت عنوان کوکو مرغ یک وعده ی خوش طعم و و بسیار ویژه را فراهم می کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکو مرغ هیجان انگیز و مجلسی را به شما آموزش دهیم. شما می توانید در کنار این غذای محبوب، دوغ ترش مزه و گوارای لیوار را نیز سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
سینه مرغ |
۱ عدد |
پیاز |
۲ عدد متوسط |
سیر |
۲ حبه |
تخم مرغ |
۲ عدد |
جعفری خرد شده |
۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی |
۲ عدد متوسط |
روغن |
به میزان لازم |
آرد سوخاری |
به میزان لازم |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه |
به میزان لازم |
طرز تهیه کوکو مرغ
- برای تهیه کوکو مرغ ابتدا سینه مرغ و سیب زمینی ها را همزمان و جدا از هم به همراه مقداری آب درون قابلمه های کوچکی ریخته و آن ها را بر روی حرارت قرار دهید.
- کمی نمک، زردچوبه، ۱ عدد پیاز و ۱ عدد سیر را داخل قابلمه مرغ ریخته و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود.
- بعد از پخت سیب زمینی ها، آن ها را پوست گرفته و در ادامه سینه مرغ را بعد از پخت از آب خارج کرده و بگذارید تا کمی خشک شود.
- در مرحله بعد یک ظرف مناسب انتخاب کنید و سینه مرغ را همراه با سیب زمینی ها داخل کاسه رنده کنید، سپس سیر و پیازها را به صورت جداگانه رنده کنید و با فشار دست آبشان را بگیرید و به کاسه حاوی مرغ و سیب زمینی اضافه کنید. جعفری خرد شده را نیز به ظرف اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
- در این مرحله تخم مرغ ها را اضافه کنید و مجددا مواد را به خوبی ورز دهید تا مایه کوکو منسجم و یکدست شود.
- حال یک ماهیتابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد از داغ شدن روغن مقداری از مایه کوکو را بردارید و با دست یا قالب مخصوص به آن شکل دهید. کوکوها را درون آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن بگذارید تا سرخ شوند.
- در پایان کوکو مرغ را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور، نان و دوغ ترش مزه لیوار سرو کنید.