طرز تهیه پاکورا بوشهری در کنار دوغ ساده لیوار
پاکورا بوشهری یک غذا یا میان وعده بسیار تند و لذیذ است که حضور آن در دورهمی ها و میهمانی های خانوادگی فضا را صمیمی تر و جذاب تر می کند. این میان وعده ی پفکی، ترد و بسیار تند بطور معمول همراه با سس ماست و نعنا یا سس ترش و در کنار نوشیدنی دوغ سرو می شود. البته شما می توانید میزان تندی این غذا را بر حسب ذائقه ی خود تنظیم کنید. ۱ لیوان دوغ ساده لیوار در کنار این غذای سنتی و خوشمزه، فضا را چند برابر دلپذیر تر می سازد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاکورا بوشهری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
آرد نخود خام |
۱ پیمانه |
تره خرد شده |
۱/۲ پیمانه |
نمک |
۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر چیلی |
۱/۲ قاشق چایخوری |
ادویه گرام ماسالا |
۱/۲ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر یا جوش شیرین |
۱ قاشق چایخوری |
آب |
۳/۴ پیمانه |
روغن |
به میزان لازم |
طرز تهیه پاکورا بوشهری
-
- برای تهیه پاکورای خوشمزه بوشهری ،ابتدا پودر چيلي، نمك و ادويه گرام ماسالا را با یکدیگر مخلوط کنید.
- در مرحله بعدی آب را اضافه کرده تا مواد به غلظت ماست برسد.
- حال تره ها را خرد كرده و به مخلوط تهیه شده اضافه كنيد و بخوبی هم بزنید تا یکدست شود.
- مایه پاکورا را به مدت ۱۲ ساعت در دمای اتاق نگه دارید.
- بعد از استراحت دادن به خمير به آن جوش شيرين يا بيكينگ پودر را اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.
- ماهیتابه مناسب برداشته و مقداری روغن در آن بریزید تا مواد در آن شناور شود. پس از داغ شدن روغن، مقداري از مواد را برداشته، و به صورت يك توپ در بياوريد، و سپس آن را تخت کرده، بطوریکه به شكل يك دايره در بيايد. به این ترتیب پاکورا ها را در روغن سرخ کنید.
- در مرحله آخر، پاكورا های سرخ شده را بر روي دستمال يا توري قرار دهيد تا روغن اضافه آن ها خارج شود. پاکورای بوشهری شما آماده است. نوش جان