کله جوش اصفهانی در کنار دوغ ساده لیوار
کله جوش اصفهانی یکی از آش های پرطرفدار و اصیل ایرانی می باشد که ریشه آن به شهر به اصفهان باز میگردد. از جمله مواد اولیه در تهیه این آش دوغ، کشک می باشد و به همین دلیل این وعده ی غذایی سرشار از کلسیم بوده و مصرف آن به خانم های باردار و سایر افرادی که با کمبود کلسیم مواجه هستند، توصیه می گردد. کله جوش اصفهانی دستور پخت بسیار ساده ای دارد و در کمترین زمان قابل تهیه می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کله جوش اصفهانی همراه با دوغ ساده لیوار را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۱ لیوان |
کشک پاستوریزه |
۱/۵ لیوان |
|
پیاز متوسط |
۲ عدد |
سیر |
۳ حبه |
نعناع خشک |
۱/۲ پیمانه |
گردو خرد شده |
۱/۲ پیمانه |
زردچوبه، نمک، آویشن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه کله جوش اصفهانی
- ابتدا پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه همراه با روغن تفت دهید تا سبک شوند.
- سیر را خرد کرده و همراه با زردچوبه، آویشن و مغز گردو خرد شده به پیاز ها اضافه کرده و تفت دهید.
- در این مرحله درون قابلمه ای دیگر ۱ لیوان آب و ۱ لیوان دوغ ساده لیوار را حرارت دهید تا بجوش آیند، سپس کشک را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود. بعد از حل شدن کامل کشک زیر قابلمه را خاموش کنید و آن را به سایر مواد اضافه کنید.
- نعناع را همراه با روغن تفت دهید و به محتویات قابلمه اضافه کنید، سپس میزان نمک را تنظیم کنید.
- کله جوش اصفهانی شما آماده است. می توانید آن را همراه با نان سنگک تازه سرو و نوش جان کنید.