طرز تهیه کوکوی مرغ خانگی در کنار دوغ ترش لیوار
کوکو مرغ یکی از غذاهای خوشمزه، محبوب و خاطره انگیز ایرانی است. این غذای دوستداشتنی معمولا بعنوان ناهار یا برای وعده شام تهیه می گردد و در دسته غذاهای فوری با دستور پخت آسان قرار می گیرد. امروز می خواهیم دستور پخت این غذای دلچسب را به شما آموزش دهیم تا در کنار دوغ ترش و خوش طعم لیوار سرو و نوش جان کنید
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۱ لیوان |
سینه مرغ |
۲ عدد |
|
سیب زمینی |
۲ عدد |
تخم مرغ |
۳ عدد |
پیاز |
۱ عدد |
جعفری خشک |
۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
زردچوبه و روغن |
به میزان لازم |
طرز تهیه کوکوی مرغ خانگی
-
- برای تهیه کوکوی مرغ خانگی و خوشمزه ابتدا مرغ را همراه با آب، داخل یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار داده تا آب جوش آید، سپس آب قابلمه را خالی کرده و مجددا ۲ لیوان آب را همراه با نمک و زردچوبه به مرغ اضافه کرده و بگذارید تا آب دوباره به جوش آید.
- حال حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه دهید تا مرغ کاملا بپزد، در این حین قابلمه ای مناسب برداشته و سیب زمینی های شسته شده را همراه با آب درون قابلمه بریزید تا بپزند.
- در این مرحله مرغ های پخته شده را درون غذاساز یا میکسر بریزید و بصورت یکدست پوره کنید.
- در ادامه سیب زمینی پخته شده را پوست گرفته و همراه با پیاز ها درون ظرفی مناسب رنده کرده و به مرغ های پخته شده اضافه کنید.
- جعفری خشک شده را همراه با تخم مرغ، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید تا یکدست شوند.
- ماهیتابه ای مناسب را برداشته و بر روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه روغن داغ شد، به اندازه یک مشت از مایه کوکو را برداشته و آنرا به صورت گرد شکل دهید، سپس با کف دست آن را تخت کنید. حال کوکو را درون روغن بگذارید و اجازه دهید تا کوکوها به طور کامل سرخ شوند. پس از اینکه کوکوها به طور کامل سرخ شدند، آنها را درون ظرف مورد نظر بچینید و همراه با گوجه و خیارشور، در کنار دوغ ترش لیوار سرو کنید. نوش جان