دسر ژله تمشک خامه ای با پنیر خامه ای لیوار
دسر ژله تمشک با پنیر خامه ای یک دسر ویژه و خوش طعم مخصوص دورهمی های گرم و صمیمی بعد از یک ناهار خوشمزه می باشد. تهیه این دسر بسیار آسان بوده و شما می توانید در کمترین زمان خوش رنگ و لعاب ترین سفره را تدارک ببینید. برای تهیه یک دسر ژله تمشک و خامه خوش عطر و طعم، ما به شما پنیر خامه لیوار را پیشنهاد می دهیم. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه دسر ژله تمشک خامه ای را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۶ – ۸ نفر
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
پودر ژله تمشک |
۹۰ گرم |
آب جوش |
۲/۳ پیمانه |
آب سرد |
۱/۲ پیمانه |
شکر |
۲ قاشق غذاخوری |
۲۲۰ گرم |
شیر |
۱/۴ پیمانه |
|
خامه قنادی زده شده |
۲۲۰ گرم |
تمشک |
به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر ژله تمشک خامه ای
- برای تهیه دسر ژله و خامه ی خوشمزه ابتدا پودر ژله را درون کاسه ای ریخته و آن را در ۲/۳ پیمانه آب جوش کاملا حل کنید، سپس آب سرد را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید. درب کاسه را بپوشانید و ظرف را برای مدت ۳۰ دقیقه در داخل یخچال قرار دهید.
- حال شکر و پنیر خامه را درون کاسه ی جداگانه ای ریخته و با همزن بزنید.
- در این مرحله شیر و ۱۲۰ گرم خامه قنادی زده شده را اضافه کرده کرده و کمی بیشتر هم زدن را ادامه دهید.
- ژله را از یخچال خارج کرده و با باقی مانده ی خامه قنادی ترکیب کنید.
- مخلوط خامه ای تهیه شده را در ظرف دسر بریزید و روی آن را با مخلوط ژله و خامه قنادی بپوشانید.
- دسر را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید و منتظر بمانید تا دسر خودش را بگیرد.در نهایت روی دسر را با تمشک های ترش و خوشمزه تزئین کنید. نوش جان.