سالاد ترکی با پنیر سفید لیوار
سالاد ترکی یکی از ساده ترین، خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین سالاد هایی است که تا کنون با آن آشنا شده اید. این سالاد خوشمزه نوعی سالاد ترکیه ای می باشد و مشابهت های ظاهری با سالاد فصل ایرانی دارد، اگرچه ادویه های آن بیشتر و طعم آن با سالاد فصل کاملا متفاوت است. در تهیه سالاد ترکی از فلفل دلمه ای استفاده می شود، که منبع غنی ویتامین c و آنتی اکسیدان های ضد سرطان می باشند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ترکی خوشمزه را همراه با پنیر سفید لیوار، به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۲ نفر
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
کاهو سالادی |
۱ عدد |
خیار |
۱ عدد بزرگ |
گوجه |
۲ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای سبزی |
۱/۴ فلفل کامل |
فلفل دلمه ای قرمز |
۱/۴ فلفل کامل |
پیاز |
نصف پیاز کوچک کامل |
سیر |
۱ حبه |
لیمو |
۱ عدد |
نمک |
۱ قاشق چایخوری |
به مقدار لازم |
|
روغن زیتون |
۲-۳ قاشق غذاخوری |
برگ نعنای تازه |
۸ – ۱۰ عدد |
برگ جعفری خرد شده |
۱/۳ لیوان |
سماق |
نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
نصف قاشق چایخوری |
زیتون |
به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد ترکی
- ابتدا گوجه و خیار را شسته و آن ها را درون یک ظرف مناسب به اندازه ی مربع های کوچک خرد کنید.
- کاهو ها را برای ۲۰ دقیقه در آب خیس کنید و سپس آن ها را شستشو دهید. کاهو های شسته شده را متناسب با سلیقه خود در اندازه ای مناسب خرد کنید.
- در این مرحله فلفل دلمه ای های شسته شده را برش دهید و ۱/۴ آن را به شکل مربع های کوچک خرد کنید.
- سیر و پیاز شسته شده را پوست گرفته و ابتدا پیاز را به شکل خلال های باریک خرد کرده و سپس حبه سیر را له کنید و به ظرف اضافه کنید.
- پنیر سفید را به شکل مربع های کوچک برش زده و به مواد اضافه کنید.
- آب لیموی تازه تهیه شده را بر روی همه ی مواد بچکانید.
- در این بخش چاشنی های نمک، فلفل، روغن زیتون، سماق، نعناع و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.
- در آخر تمامی مواد را حسابی با یکدیگر مخلوط کرده تا کاملا به خرد یکدیگر بروند. سالاد ترکی شما حاضر است. نوش جان