طرز تهیه کباب سرداشی همدانی

طرز تهیه کباب سرداشی

طرز تهیه کباب سرداشی همدانی در کنار دوغ ترش لیوار کباب سرداشی یکی از کباب های سنتی ایرانی می باشد که ریشه آن به شهر همدان بازمی گردد. طرز تهیه این غذای خوشمزه و خوش عطر و بو بسیار آسان بوده و شباهت زیادی به طرز تهیه کباب تابه ای دارد با این تفاوت که […]

طرز تهیه پاکورا بوشهری

طرز تهیه پاکورا بوشهری

طرز تهیه پاکورا بوشهری در کنار دوغ ساده لیوار پاکورا بوشهری یک غذا یا میان وعده بسیار تند و لذیذ است که حضور آن در دورهمی ها و میهمانی های خانوادگی فضا را صمیمی تر و جذاب تر می کند. این میان وعده ی پفکی، ترد و بسیار تند بطور معمول همراه با سس ماست […]

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی در کنار دوغ کاکوتی لیوار قنبرپلو یکی از غذاهای اصیل و خوش عطر و طعم شیرازی است که در بسیاری از مجالس، مناسبت های ویژه و میهمانی ها سرو می‌شود. این پلوی دوستداشتنی و پرطرفدار بطور معمول با گوشت چرخ‌کرده و در کنار دوغ و سالاد شیرازی تهیه می گردد. با […]

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو در کنار دوغ سنتی لیوار لوبیا پلو یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی می باشد که در خوشمزه ترین حالت در کنار سالاد شیرازی سرو می شود. اکثرا لوبیا پلو را یا با گوشت چرخ کرده و یا با تکه های مرغ تهیه می کنند. این غذای خوشمزه را می […]

طرز تهیه گوش فیل خانگی

طرز تهیه گوش فیل خانگی

طرز تهیه گوش فیل خانگی در کنار دوغ ترش لیوار گوش فیل یکی از شیرینی های محبوب اصفهان می باشد که بطور معمول در کنار نوشیدنی دوغ سرو می شود. گوش فیل طرز تهیه آسانی دارد و دستور پخت آن شبیه به زولبیا و بامیه می باشد. تهیه گوش فیل خانگی خوشمزه و جذاب در […]

طرز تهیه بورک قارچ و گوشت لقمه ای

طرز تهیه بورک قارچ و گوشت لقمه ای

طرز تهیه بورک قارچ و گوشت لقمه ای در کنار دوغ ساده بورک قارچ و گوشت لقمه ای یک نوع غذای خوش عطر و طعم ترکی می باشد که در ابعاد کوچک به عنوان فینگر فود تهیه و سرو می گردد. ریشه کلمه بورک به کشور ترکیه بر می گردد، اما این روز ها در […]

طرز تهیه اسپاگتی با پنیر سفید

طرز تهیه اسپاگتی با پنیر سفید

طرز تهیه اسپاگتی با پنیر سفید لیوار اسپاگتی با پنیر سفید یا همان پنیر صبحانه یکی از غذاهای ساده و بسیار لذیذ ایتالیایی می باشد که در زمان بسیار کوتاهی قابل تهیه می باشد. طعم جذاب پنیر سفید لیوار در کنار گوجه فرنگی و برگ جعفری تازه، طعم فوق العاده ای به اسپاگتی می دهد. […]

طرز تهیه کوکو مرغ

طرز تهیه کوکو مرغ

کوکو مرغ در کنار دوغ ترش لیوار کوکوی مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی می باشد که در دسته ی غذاهای فوری طبقه بندی می شود. کوکو سیب زمینی یکی از انواع پرطرفدار در بین کوکو های ایرانی می باشد و ترکیب گوشت مرغ با کوکو سیب زمینی تحت عنوان کوکو مرغ یک وعده ی […]

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه

اشکنه در کنار دوغ کاکوتی لیوار اشکنه یکی از غذاهای اصیل ایرانی می باشد که تهیه و پخت آن در گذشته های دور در نواحی خراسان رایج بوده است. اکنون این غذای سنتی و خوش خوراک در شهر مشهد، یزد و برخی دیگر از شهر های ایران رایج می باشد. این وعده غذایی خوشمزه بطور […]

طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت

طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت

اسفناج پلو در کنار دوغ ترش لیوار اسفناج پلو یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار لذیذ ایرانی است که بطور معمول با دستور پخت های متنوعی تهیه می گردد، اسفناج پلو را عمدتا یا با گوشت و یا با مرغ تهیه می کنند. استفاده از گوشت و اسفناج تازه در کنار عطر و طعم […]